Ganbaro vzw

Wie zijn wij?

Atsusacon wordt georganiseerd door een team van 8 gemotiveerde vrijwilligers die een heel jaar hun vrije tijd gebruiken om een zo goed mogelijke Atsusacon te verwezenlijken.

Stijn

Activiteiten & Algemene coördinatie

In 2011 gestart als organisator van de Atsusacon Quiz en nu doorgegroeid tot de grote man en algemene coördinator.

Glenn

Standhouders

Glenn verzorgt al sinds de eerste editie het contact met de standhouders en is momenteel ook actief als secretaris. Gewapend met een obsessieve liefde voor Japan tracht hij eraan bij te dragen om van Atsusacon het beste event voor gelijkgezinden in België te maken!

Bart

Penningmeester

Bart is de penningmeester van de VZW en is actief binnen Ganbaro sinds de eerste editie van Atsusacon. De drijfveer om mee te werken binnen de organisatie is zijn passie voor Aziatische cultuur, specifieker de Japanse cultuur en daarnaast ook anime en de Japanse keuken. Op de conventie zelf kun je Bart meestal achter de kassa treffen, het thuishonk van waaruit hij het financiële landschap op de conventie regelt.

Baptiste

Materiaalmeester & Algemene coördinatie

Liefhebber van games, Nintendo fanboy en verslinder van alle vormen van Japanse cuisine. Deze liefhebber van de Japanse cultuur leidt met luide stem en met een sterk team Ganbaro naar een beter Atsusacon.

Elke

HR & Catering

Elke is onze 'people person', zij houdt zich voornamelijk bezig met het zoeken en motiveren van onze vrijwilligers. Verder helpt zij Daisy met de zoektocht naar leuke foodtrucks en cateraars. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met cosplay en videografie, dus ze is zeker ook iemand die alles van een vernieuwend en creatief perspectief kan bekijken.
Met haar passie voor events is het ook voorspelbaar dat ze een opleiding heeft gevolgd, en succesvol heeft afgerond, als eventmanager. Ze hoopt in haar toekomst ook events te organiseren, door fans voor fans.

Daisy

Decoratie & Catering

Als stagiaire bij Matexpo en organisator van het Winter Wonder Cosplay Ball heeft Daisy wel wat pap gegeten van eventmanagement. Het decoreren van de beurs en het helpen bij de catering is dan ook iets wat heel interessant is voor haar. Verder tekent ze ook graag, doet ze aan cosplay en zijn honden haar favoriete dier.

Natsumi

Mascotte